laten we afspreken

webdesign-copper im

Wil je online gezien worden door de juiste mensen, op het perfecte moment en op de meest effectieve manier? Dat is precies wat Copper IM je biedt – persoonlijke, krachtige internet marketing. Conversie specialisten noemen ze zichzelf ook wel. Of online marketeers. Voor deze absolute conversie-koningen mocht Mo. aan de slag met het ontwerp van de website.

krachtige titels

Het doel voor de vormgeving was om te laten zien dat Copper IM de absolute autoriteit is op het gebied van alles wat online marketing is. Dat breng je goed over met stevige typografie en heldere claims in copy. Copper IM claimt niet alleen, ze leveren ook resultaten. En dat mag gezien worden. De site is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het Copper IM team en is gebouwd door Van Zwam media. Fotografie door Annelien Nijland.

icons, icons, icons...

Copper IM heeft biedt een breed scala aan producten en diensten aan. Om dat allemaal duidelijker te maken heb ik een flinke hoeveelheid icons ontwikkeld. Allemaal natuurlijk helemaal op maat.

conversie-knaller die kennis deelt

Copper IM heeft een heleboel kennis in huis. En die kennis hebben ze omgezet in een hele range aan cursussen en workshops. Bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, Google Analytics trainingen, Google Ads trainingen, online adverteren en trainingen op maat.