laten we afspreken

Corporate identity ochtendmensen

Wij zijn OchtendMensen. Jonge professionals die werken in rollen als projectleider, project- of programmasecretaris en omgevingsmanager binnen de grote maatschappelijke thema’s van nu en van de toekomst: zorg en gezondheid, energie en duurzaamheid & mobiliteit en ruimte. Voor OchtendMensen ontwikkelde ik een complete identiteit en communicatiestijl. OchtendMensen is onderdeel van TwynstraGudde.

een nieuwe naam, een nieuw logo

OchtendMensen heette voorheen Adviestalent. Het idee van de nieuwe naam is de energie van een nieuwe dag. Elke dag begint met een groot spektakel; de opkomst van de zon boven de horizon. Dit is het uitgangspunt van het logo.

online identiteit

Samen met het team van OchtendMensen hebben we de website opgebouwd rondom de nieuwe huisstijl. De vier thema’s (zorg, mobiliteit, energie en innovatie) en de mensen die het bedrijf de energie geven krijgen de aandacht.Β  De website is ontwikkeld door Jeroen Schoonderbeek.

online identiteit - ook op mobiel

Vanzelfsprekend is de website ook helemaal ‘mobile friendly’ gebouwd. Wist je dat Mick Ontwerpt ook verantwoordelijk is voor een deel van de teksten? ‘Goedemorgen. Sta je aan?’ is er één. Een merk-identiteit neerzetten gaat verder dan alleen vorm en beeld. De juiste tone-of-voice en daarbij passende copywriting zijn even belangrijk.

offline middelen

Naast online uitingen en communicatie heb ik ook veel offline middelen geproduceerd. Dat varieert van visitekaartjes, t-shirts en roll-up banners tot mondkapjes en tote-bags.