laten we afspreken

Identiteit en website-ispt

Het Institute for Sustainable Process Technology houdt zich bezig met technologische innovaties- en samenwerkingen, op weg naar een carbon-neutrale proces-industrie.
ISPT vroeg Mo. Samen met RenΓ© Maas de identiteit te herzien en vorm te geven aan alle communicatie-uitingen.

opfrissen van het beeldmerk

Om ervoor te zorgen dat ISPT herkenbaar zou blijven, is ervoor gekozen het nieuwe logo een evolutie te laten zijn van het oude logo. De vormen naast het woordmerk zijn vereenvoudigd ten opzichte van het oude logo. Ze worden veelvuldig ingezet als grafische elementen in allerlei uitingen. Vanuit het nieuwe logo kunnen ook aparte divisies herkenbaar als ISPT onderdeel worden gepositioneerd.

Identiteit middelen offline

De kleuren van ISPT zijn zakelijk en betrouwbaar, maar worden op een manier gebruikt waardoor er geen kille sfeer ontstaat. De vormen zijn vloeiend en bewegelijk, om zo de dynamiek van het werkveld te representeren.

Identiteit online

De website voor ISPT is zo dynamisch en volledig als de organisatie zelf.Β  Als eerste werd de content opnieuw gestructureerd. Mo. ontwikkelde eerst de wireframes, en vervolgens het complete design van de website. In samenwerking met Marinka Eekman / ISPT. Ontwikkeling door Gerard Vink.