laten we afspreken

design lijn 2030-gemeente arnhem

Onder de naam ‘Arnhem AAN’ voert de gemeente Arnhem een langlopende campagne om bewustwording omtrent energiezuinig(er) leven te vergroten. Lijn 2030 is een onderdeel van deze campagne. Op verschillende plekken in Arnhem wordt een omgebouwd elektrisch Volkswagen T1 busje ingezet om mensen te informeren en draagkracht voor de campagne te creΓ«ren.

Illustratiestijl

Lijn 2030 heeft, net als de overkoepelende ‘Arnhem AAN’-campagne, een brede doelgroep; alle inwoners van Arnhem. Daarbij komt de eenvoudige illustratiestijl goed van pas. Samen met Jeroen Schoonderbeek maakte Mo. de website voor Lijn 2030, waarop mensen informatie kunnen vinden over energiezuiniger leven, en waarop ze een fysieke halte voor de bus in hun wijk kunnen aanvragen.

halte 2030

De fysieke plek van Lijn 2030 is Halte 2030. Deze ruimte wordt gebruikt door het team van Arnhem AAN, maar ook door andere lokale initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Een hot-spot voor duurzame- en energieke initiatieven. Hiervoor ontwierp Mo. de belettering op de ramen en het interieur.