voorbeelden van werk/

FNKE

terug

Design website

Fnke gaat er voor. Funke is een nieuw PR bureau uit Arnhem en streeft er naar zich bij de grootste- en beste bureau’s van Nederland te scharen. Ik geloof dat dat gaat lukken. Het nieuwe logo en huisstijl komt van Samdexy, en ik mocht me uitleven op de website. De briefing was duidelijk; alles zo interactief mogelijk. Delen, reporten en nog eens delen. Is het een blog? Nee, het is wel degelijk een ‘corporate website’, maar wel een in beweging. Constant nieuwe nieuwtjes, reposts van nieuwtjes, reacties op posts, etc. Funke beweegt en de hele website beweegt mee. Kundig in elkaar gezet door Stampij.

Sinds begin 2016 gaat ‘FUNKE’ verder onder de naam FNKE.

Een belangrijk item op de website van FNKE is de manier waarop men contact kan opnemen. Door slimme- grote knoppen te gebruiken is het voor de bezoeker – ook op mobiel – makkelijk om direct contact op te nemen.

www.fnke.nl

Vaak is het raadzaam om wireframes te maken. Dit wil zeggen; een blokken-schema van de content en -functionaliteiten van een website. Pas nadat dit traject is afgerond start het design-traject. Zo zorg je er voor dat er tijdens het creatieve proces – het daadwerkelijke ontwerpen van de website – geen ruis ontstaat door wijzigingen in de functionaliteit.