voorbeelden van werk/

ADEK

terug

Ontwerp logo en decals 'nieuw' fietsmerk

Het is altijd een wens geweest om als ontwerper met een fietsmerk te kunnen werken. Want Mick Ontwerpt, maar Mick fiets ook heel graag!
CycleNation, de mooiste en beste fietswinkel in Arnhem wijde omtrek, heeft het oude merk ADEK – van origine een Arnhems fietsmerk – nieuw leven ingeblazen. En nu is ADEK het huismerk van CycleNation. Achter de winkel, in de Steenstraat, heeft ooit zelfs de fabriek van ADEK gestaan. Er zijn drie types; de klassieke oma/ opa-fiets – genaamd ADEK ‘1913’, naar de originele oprichtingsdatum, de ADEK ‘ATLAS’, een ‘heavy duty’ transport-fiets en het meer sportieve model; de ADEK ‘RAKET’. In de winkel kan je de fietsen bekijken, alsmede twee originele fietsen. Een soort mini-museum, inclusief oud reclamemateriaal en zelfs ‘ADEK aandelen’. Een pareltje in Arnhem. Kijk voor infomatie en openingstijden op www.cyclenation.nl

De wens is vervuld, en ik ben ongelofelijk blij en trots op het resultaat.

De frame-stickers – decals – worden er handmatig op gezet. Een heel precies werkje. En natuurlijk een balhoofdplaatje (voorop de fiets) en een spatbordplaatje.

‘All the way’. Het spatbordplaatje is ook ‘custom’ gemaakt, om de fiets helemaal af te maken.