laten we afspreken
Artboard 1 Artboard 1

over mick ontwerpt

Mick Ontwerpt is Mick Koopman. Voor een groep sterk uiteenlopende opdrachtgevers maakt Mick sterk en uiteenlopend werk. Mick ontwerpt logo’s, huisstijlen, websites en communicatieconcepten met pit. Zowel voor het scherm als voor print. Soms met een wolkje creatieve copywriting er in. Mick geeft vorm aan jouw communicatie en helpt je je doelen te behalen.

werkwijze

Ik werk graag met flexibele-, multidisciplinaire teams, waardoor ik de juiste mensen bij de opdracht kan betrekken. Daarom werk ik vaak samen met creatieve programmeurs, fotografen, SEO-specialisten, communicatie-specialisten, animators en videomakers uit mijn eigen netwerk of uit dat van de opdrachtgever. Daarnaast ben jij als opdrachtgever mijn klankbord. Dat levert mooie samenwerkingen op en een goed eindresultaat.

minder is meestal meer…

Noem het eenvoud; ik geloof stellig in de stelling β€˜minder is meer’.
Maak je boodschap helder. Verwoord je doelen en acteer ernaar. Toon wie je bent, wat je doet, waarom je het doet en doe je best. Dan zijn explosies op de achtergrond helemaal niet nodig. Kort en duidelijk, zonder al te veel poespas. En dat dan uitbundig en kleurrijk.